• Het Team

  Jeroen & Irma

  Bijl-Rodenburg

  Meer dan visliefhebbers

  "Wij eten graag vis, vooral verse seizoensvis, gevangen met respect voor de zee. Het liefst door Goede Vissers, een organisatie opgericht door zus en zwager Jan en Barbara.

  Daarom besloten we de “Goede Vis” naar Rotterdam te halen. Uiteindelijk bleek dit in de vorm van een Visabonnement het best haalbaar. Zelf hebben we al jarenlang een groentenabonnement. Elke keer is het weer spannend wat erin zit. Ook de recepten maken het gemakkelijk om onbekende soorten te leren kennen en bereiden. Heel leuk! Dat willen we ook met ons Visabonnement teweegbrengen."

  Jan & Barbara

  Geertsema-Rodenburg

  Meer dan vissers

  "Tien jaar geleden richtten wij "Goede Vissers" op. We vonden het tijd dat de zorg, die kleinschalige vissers besteden aan de vis en hun omgeving, beloond werd. Dat bleek alleen bereikbaar als we zelf de markt opgingen met onze vis en die van collega's. We kopen de vis van onze collega's, die de principes van Goede Vissers in de praktijk brengen. Deze vis wordt geserveerd in ons restaurant, verkocht op de Noordermarkt in Amsterdam en de biomarkt in Utrecht en aan geselecteerde restaurants. De vissers krijgen daardoor een eerlijke prijs en de consument krijgt superverse vis door de korte keten."

All Posts
×